Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

In-Recs: índex d’impacte de les revistes espanyoles de ciències socials

Posted by la Biblioteca a dijous, 15 Mai 2008


Us presentem IN-RECS, un índex bibliomètric que ofereix informació estadística a partir del recompte de citacions bibliogràfiques d’articles publicats a revistes científiques espanyoles de ciències socials, amb la finalitat de determinar la seva rellevància, influència i impacte científic, així com la dels autors que hi publiquen i de les institucions a les quals estan adscrits.

IN-RECS permet conèixer de manera individualitzada les citacions bibliogràfiques que reben els treballs publicats en revistes científiques espanyoles, amb la qual cosa és possible saber l’impacte real que han tingut en la comunitat científica a la qual s’adrecen.

La base de dades de l’IN-RECS s’alimenta de la indexació sistemàtica de les referències bibliogràfiques citades en els articles publicats en 200 revistes espanyoles de les principals disciplines que conformen el domini de les ciències socials.

Aquest projecte està capitanejat per l’Ec3, grup de recerca sobre l’avaluació de la ciència i de la comunitat científica de la Universidad de Granada, i compta amb el suport del Ministerio de Educación Política Social y Deporte.

Una resposta to “In-Recs: índex d’impacte de les revistes espanyoles de ciències socials”

  1. Elena said

    Enhorabona per la informació que ens oferiu a través del blog! Cada cop que em connecto hi trobo alguna novetat interessant. A més, l’estil àgil i senzill amb què es presenten les notícies fa que la consulta al blog, fins i tot en temes tan àrids com les bases de dades, sigui una activitat distesa i entretinguda.
    Us animo a continuar endavant amb la vostra tasca que ens serveix de gran ajuda als que no tenim massa temps per posar-nos al dia per altres mitjans.
    De nou, la meva sincera enhorabona!

    Elena

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: