Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

MIAR: Matriu d’Informació per a l’Avaluació de Revistes

Posted by la Biblioteca a dilluns, 23 Juny 2008


MIAR és una base de dades que conté informació per a la identificació i avaluació de revistes científiques de l’àmbit de les ciències socials i humanes. Al mateix temps reuneix informació útil per situar i contrastar les revistes catalanes i espanyoles en el plànol internacional.

Aquesta base de dades és un projecte del Departament de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, i es caracteritza per establir un indicador numèric anomenat ICDS (Índex Compost de Difusió Secundària) que assenyala la presència de les revistes en bases de dades bibliogràfiques, índexs de cites o repertoris tipus Ulrich’s o Latindex. Amb les dades recollides es creen llistats ordenats a partir de l’indicador ICDS. MIAR també ofereix enllaços directes a les fonts consultades.

Us convidem a fer-ne ús i aprofitem per donar les gràcies a la nostra companya Sílvia per fer-nos visible aquest interessant projecte.

Una resposta to “MIAR: Matriu d’Informació per a l’Avaluació de Revistes”

  1. Carme said

    M’he estrenat a utilitzar aquesta base de dades. Un professor ha demanat l’índex d’impacte d’una revista que no sortia al SSCI. MIAR ha donat resposta i ha satisfet la consulta.

Deixa un comentari