Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

L’art, el disseny i la tecnologia catalana, protagonistes a “Expo Zaragoza 2008”

Posted by la Biblioteca a dimecres, 30 Juliol 2008


Catalunya està present en cada racó a Expo Zaragoza 2008, començant per la seva mascota Fluvi, dissenyada pel català Sergi López.

Bona part del marxandatge que es fa amb material reciclat surt dels tallers de la presó Model de Barcelona. Els vehicles elèctrics que es mouen per dins del recinte han estat fabricats a Cornellà tal com es pot veure al vídeo que va emetre TV3. Hi ha altres catalans que han deixat la seva empremta en algunes de les edificacions que hi ha al recinte, com el Parc de l’Aigua, una gran zona verda d’esbarjo que serà un dels llegats que l’Expo deixarà a la ciutat.

El pavelló de Catalunya a l’Expo reuneix també les aportacions d’artistes, dissenyadors i empreses líders en els seus sectors, com la centenària Oliver Rodés (anàlisis d’aigües minerals) o la més jove Activa Multimèdia (tecnologies interactives), amb l’objectiu de projectar internacionalment una imatge de Catalunya vinculada a l’art, el disseny, la innovació i la promoció econòmica.

Cal assenyalar que Catalunya serà la protagonista de l’Expo Zaragoza 2008 l’Onze de Setembre, quan se celebrarà el Dia d’Honor de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: