Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Diccionari de la negociació col·lectiva

Posted by la Biblioteca a dimecres, 1 Octubre 2008


NegociacióJa teniu a la vostra disposició la versió en línia del Diccionari de la negociació col·lectiva, elaborat conjuntament pel TERMCAT i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya l’any 2000. Conté més de 700 termes catalans amb equivalències en castellà, francès i anglès. És una obra elaborada a partir de textos especialitzats: la terminologia que inclou s’ha extret directament d’una àmplia selecció de convenis col·lectius redactats a Catalunya, dels principals textos jurídics d’àmbit laboral que els emparen i de publicacions puntuals del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya com ara la que agrupa el conjunt de models de contracte de treball existents.

El Diccionari es fa ressò, així mateix, de terminologia i fraseologia jurídica molt freqüent en l’àmbit de la negociació col·lectiva que havia estat ja estudiada per la Comissió Assessora de Llenguatge Administratiu o normativitzada per l’Institut d’Estudis Catalans.

L’usuari pot consultar els termes directament a partir de la forma catalana, per ordre alfabètic, o bé a partir de qualsevol dels tres índexs alfabètics del final de l’obra, un per a cada llengua d’equivalència, que permeten localitzar els termes a partir de la denominació castellana, francesa o anglesa.

Trobareu documents sobre negociacions col·lectives de treball al Catàleg de la Biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: