Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Mapping Worlds

Posted by la Biblioteca a dilluns, 10 Novembre 2008


Mapping Worlds és una nova forma d’observar el món. Són mapes interactius que ofereixen una nova perspectiva dels països contemporanis, dimensionats no pas en funció de la seva mida física, sinó tenint en compte el seu valor en relació a un determinat aspecte, un indicador econòmic, polític, social o cultural, de forma que permeten detectar i analitzar les diferències o similituds entre països i regions.

A Mapping Worlds tenen una eina que anomenen SHOW® que mostra els mapes, però alhora també ofereix dades numèriques i percentuals de cada país en cadascun dels aspectes tractats.

Tots els mapes estan desenvolupats i executats per experts en cartografia i disseny informàtic, són agregats periòdicament i cobreixen un ampli ventall de temes proporcionats per les institucions més reconegudes en els seus camps. A més, sempre que respecteu els drets d’autor establerts, podeu utilitzar els mapes en els vostres treballs acadèmics, proposar-ne de nous o fer suggeriments per millorar els existents.

No deixeu de consultar aquesta curiosa i instructiva eina.

2 Respostes to “Mapping Worlds”

  1. Andreu Mas said

    Fantàstic recurs. Felicitats

  2. […] el presentaven els companys del Bloc d’Econòmiques i Empresarials a començament de mes («Mapping Worlds»). Es tracta d’un recull de mapes interactius «que ofereixen una nova perspectiva dels […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: