Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Històries de Fish!

Posted by la Biblioteca a divendres, 2 gener 2009


fish1Fish!, d’Stephen C. Lundin, narra la història d’una empresa fictícia que va eliminar les energies tòxiques que sabotejaven l’acompliment dels seus empleats aplicant les lliçons apreses d’uns pescadors poc corrents. El llibre descriu les quatre màximes que ajuden a gaudir d’una vida feliç en el treball: JUGAR, ALEGRAR EL DIA ALS ALTRES, ESTAR PRESENT i ESCOLLIR LA TEVA ACTITUD. Aquests principis constituïxen l’essència de la denominada Filosofia FISH!

Viure d’acord amb aquesta filosofia transforma l’ambient laboral, que es converteix en un lloc de treball amb una qualitat de vida plena i satisfactòria.

fishEn Històries de Fish!, els seus autors: Stephen C. Lundin, Harry Paul i John Christensen, mostren com aquestes lliçons han estat posades en pràctica en empreses de diversa dimensió (des d’un important hospital i una companyia telefònica fins a un petit concessionari automobilístic i una empresa d’instal·lació de teulades). En totes aquestes històries, gent comuna i corrent explica amb les seves pròpies paraules les dificultats que van trobar a l’intentar transformar els seus ambients de treball, i com van assolir vèncer la desgana, la resistència al canvi i el desgast físic i emocional dels empleats.

I el millor de tot és que Històries de Fish!, a part de que pot servir com una introducció a la Filosofia Fish, inclou un programa detallat que us ajudarà a obtenir les majors satisfaccions del vostre treball i de la vida, al mateix temps que inspira, a qui us envolta, a emular-vos.

Trobareu documents sobre motivació i canvi organitzatiu al catàleg de la UB

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: