Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Microsoft presenta el nou Explorer 8

Posted by la Biblioteca a dimecres, 8 Abril 2009


internetexplorer8Microsoft acaba d’estrenar la nova versió del navegador web Internet Explorer que ja es pot descarregar de franc i que presenta tota una sèrie de novetats, algunes d’elles inspirades en el seu competidor més directe, Firefox.

Una d’aquestes innovacions és la barra d’adreces intel·ligent, que ens suggereix adreces de llocs web des del mateix moment en que comencem a teclejar una URL.

Una característica completament nova de l’IE 8 són els acceleradors o enllaços a serveis en línia que es poden emprar de forma interactiva en qualsevol plana web. Si, per exemple, busquem un cinema i el volem localitzar en un mapa podrem accedir-hi amb l’accelerador amb el botó dret per veure´l a Google Maps.acceleradors

Amb aquesta nova versió de l’Internet Explorer també es potencien les eines de privacitat. Tindrem, per exemple InPrivate Browsing que constitueix un mode de funcionament en el que no es desaran a l’ordinador local rastres de la nostra navegació: ni les pàgines visitades seran afegides a l’historial, ni es desaran cookies al disc dur, o els noms d’usuari i contrasenyes.  Una eina que resultarà mot pràctica per a persones que canvien freqüentment d’ ordinador o utilitzen ordinadors d’us públic Explorer 8 funciona amb ordinadors que utilitzen Windows XP Service Pack 2 y Windows Vista.

El programa es pot descarregar en castellà, encara que Microsoft assegura que en quatre mesos estarà també en català i euskera.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers like this: