Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

HiT Barcelona

Posted by la Biblioteca a dilluns, 15 Juny 2009


hitbcnDel 17 al 19 de juny, al recinte firal de Barcelona, té lloc HiT Barcelona, el congrés mundial d’innovadors, experts i inversors líders en tres sectors clau de la indústria – telecomunicacions, tecnologies netes i salut. És l’únic esdeveniment del món que combina:

*  Presentacions del més alt nivell amb debats en els quals hi participen gurús i experts de renom mundial: Plenary Congress.
* Tres indústries clau amb un excepcional potencial de creixement: Telecomunicacions, Tecnologies Netes i Salut. Cada Innovation Marketplace actua com a plataforma per compartir coneixements, descobrir oportunitats d’inversió i fer networking global.
*  Concursos d’emprenedors a cadascun dels Innovation Marketplaces

Hit Barcelona també és l’únic esdeveniment que acollirà la final d’un concurs mundial de business plans, el Global Entrepreneurship Competition, amb participants de les millors escoles de negocis —com el MIT o la Universitat de Cambridge— i de concursos nacionals de tots els països del món.

Hit Barcelona és el lloc al qual cal assistir per descobrir, compartir i generar les iniciatives clau que faran que les nostres economies segueixin endavant. És el lloc en el qual els CEO’s, directius, inversors, innovadors, emprenedors, empreses de capital risc i business angels més importants del món es podran reunir per crear un futur millor i més responsable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: