Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

2010, any Vicens Vives

Posted by la Biblioteca a dijous, 11 febrer 2010


El 2010 és l’any del centenari del naixement de Jaume Vicens i Vives (Girona, 1910-Lió, 1960), que va ser professor d’Història Econòmica de la primera promoció d’economistes formada a la Facultat, i mestre, entre d’altres, de Jordi Nadal. El Departament d’Història i Institucions Econòmiques i la Facultat organitzaran activitats en el marc de l’any Vicens Vives, que també serà commemorat per moltes institucions de tot l’estat.

En aquest marc, avui 11 de febrer, a les 20 h, s’inaugura l’exposició itinerant «Jaume Vicens Vives i la nova història, 1910-1960», al Museu d’Història de Catalunya.

Per altra banda, el Departament d’Història i Institucions Econòmiques, juntament amb el Centre d’Estudis ‘Antoni de Capmany’, organitzaran els propers 3 i 4 de juny d’enguany una trobada commemorativa sota el títol: “La historia económica en España a debate“.

Si voleu fer un seguiment exhaustiu de tots els actes programats, de l’obra de Vicens Vives i del seu recorregut vital i acadèmic, la UAB ha elaborat una pàgina web que permet fer-ho al llarg de tot l’any 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: