Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

INICIA: portal de creació d’empreses

Posted by la Biblioteca a dilluns, 22 febrer 2010


INICIA és el pla del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya estinat a donar un suport integral a la creació d’empreses mitjançant la informació, orientació i formació de les persones emprenedores.

La plataforma INICIA vol ser una xarxa de referència perquè emprenedors i empresaris de tot Catalunya rebin el suport necessari durant el procés de negoci.

El web presenta tres categories principals: Motivació, Creació i Creixement i consolidació, el recorregut bàsic perquè qualsevol persona pugui emprendre el seu projecte empresarial.

Motivació: l’emprenedor pot trobar les eines necessàries per a avaluar la seva idea de negoci, saber si té les actituds i aptituds necessàries per a ser una persona emprenedora, i conèixer l’experiència d’altres emprenedors.

Creació: l’emprenedor pot crear el seu pla d’empresa a partir de donem i exemples oberts per a facilitar la planificació del seu projecte, conèixer els passos a seguir per a crear la seva empresa i informar-se dels productes financers i ajudes que té a la seva disposició.

Creixement i consolidació: garanteix l’èxit en el creixement de l’empresa. Innovació, internacionalització i cooperació o gestió empresarial, formen part de les temàtiques que INICIA posa a la teva disposició perquè l’emprenedor reforci les seves habilitats i disposi dels recursos per a competir en el mercat i consolidar el seu negoci.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: