Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

UNIDATA. Les universitats catalanes en xifres

Posted by la Biblioteca a divendres, 12 Març 2010


UNIDATAUNIDATA és un nou web estadístic, que ha posat en funcionament el  Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, pensat sobretot per als estudiants de secundària i universitaris, i per a les seves famílies  però també pot ser d’utilitat per als responsables i experts acadèmics ja que poden disposar d’una nova eina per a l’anàlisi i la presa de decisions.

Aquest nou web ofereix 24.560 taules estadístiques que resolen qüestions com el nombre d’estudiants matriculats, que es graduen, el nombre d’Erasmus que ofereix determinada carrera, la taxa d’abandonament o la de rendiment… Aquesta informació es pot obtenir, a més a més, tenint en compte la nota d’accés de l’estudiant.
També hi ha dades d’inserció laboral per àmbits, dades de recerca, econòmiques i paràmetres internacionals, entre d’altres.

El portal és una iniciativa pionera a l’Estat espanyol i ofereix de manera oberta, gratuïta i unificada les dades de les set universitats públiques (UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL i URV) i la Universitat de Vic. No obstant això, s’espera que progressivament s’incorporin al web totes les que formen part del Sistema universitari de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: