Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Alumni UB, nou servei per als exalumnes de la Universitat de Barcelona

Posted by la Biblioteca a dimecres, 12 Mai 2010


El passat 21 d’abril es va inaugurar el nou servei Alumni UB.  Aquest servei de la Universitat de Barcelona s’adreça al col·lectiu d’exalumnes amb l’objectiu de vincular-los de manera permanent com a membres de la comunitat UB. Així, aprofitant la xarxa professional i social de la qual formen part, es potencia la seva projecció i la de la Universitat més enllà de l’àmbit habitual de treball.

L’any 2000 la Universitat de Barcelona va posar en marxa un servei adreçat als exalumnes. En vista de la creixent importància i rellevància d’aquest col·lectiu per a la Universitat de Barcelona, l’any 2010 es va decidir integrar en un sol espai anomenat Alumni UB tots els serveis adreçats al col·lectiu d’exalumnes, entre els quals s’inclouen Antics UB, Feina UB i la Borsa de treball per a exalumnes.

Els membres d’Alumni UB gaudeixen d’una sèrie d’avantatges com preus especials que ofereixen empreses de diferents sectors sobre un conjunt de serveis. Només cal presentar el carnet de soci Alumni UB (o Antics UB).

Alumni UB ofereix atenció i assessorament en carreres professionals, xarxes professionals (networking), serveis amb condicions preferencials i activitats formatives, informatives i divulgatives en tots els àmbits d’interès (seminaris, conferències, trobades, etc.).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: