Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Els Juliols 2010

Posted by la Biblioteca a divendres, 21 Mai 2010


Els Juliols són els cursos d’estiu de la Universitat de Barcelona (UB).  El programa està format per 53 cursos, que tindran lloc del 5 al 23 de juliol, amb una durada de 20 i 30 hores, distribuïdes al llarg d’una setmana, en torn de matí o de tarda .

Bona part dels cursos es duen a terme a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, encara que també n’hi ha a altres llocs de la ciutat de Barcelona i en altres municipis.

Els Juliols són oberts a tothom, a estudiants universitaris i de secundària, a treballadors i treballadores que busquen formació o a persones que només es proposen ampliar els seus coneixements.

El programa de cursos d’Els Juliols inclou, també, els quatre cursos de la Universitat d’estiu de les dones, una universitat d’estiu organitzada conjuntament entre la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat que té per objectiu oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere, i de la qual enguany es realitza la 3a edició.

Els cursos d’Els Juliols són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció o com a crèdits ECTS a la UB, i també com a crèdits de promoció docent per al professorat funcionari, segons l’Ordre de 4 de novembre de 1994 (DOGC núm. 1979, de 30/11/1994).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: