Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

UBISS 2010

Posted by la Biblioteca a dilluns, 31 Mai 2010


Dins del marc dels Juliols s’organitzen els UBISS 2010 (University of Barcelona International Summer School) que són els cursos internacionals d’estiu  de la Universitat de Barcelona, de 20  o 30 hores de durada que es realitzen al llarg de les 3 primeres setmanes del mes de juliol.

Els cursos de la UBISS són per a tots els públics, estudiants universitaris i de secundària, treballadors que volen formació o persones interessades a ampliar els seus coneixements. No és necessari complir cap requisit per a participar en aquesta activitat. En aquesta segona edició, el programa abastarà temes de diferents àmbits de l’actualitat, tots ells suggeridors, dinàmics i rigorosos i en els quals destaca la participació de professorat procedent dels àmbits acadèmic i professional.

Cadascun dels cursos es desenvoluparà al llarg d’una setmana, en horari de matí o de tarda, a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. Els idiomes vehiculars d’aquesta segona edició de la UBISS seran l’espanyol i l’anglès.

En un format distint de l’anterior, però també incorporat en el programa acadèmic de la UBISS, es realitzarà la II Summer School on Management of Creativity in an Innovation Society, una escola d’estiu organitzada per la Universitat de Barcelona i la HEC Montréal. Aquesta escola d’estiu, dirigida especialment a persones vinculades professionalment a temes de creativitat i innovació, i a estudiantes dels últims anys de carrera i postgraus, es desenvoluparà del 2 al 17 de juliol a Montreal i Barcelona. L’idioma vehicular serà l’anglès.

Els cursos de la UBISS són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció o com a crèdits ECTS a la UB, i també com a crèdits de promoció docent per al professorat funcionari, segons l’Ordre de 4 de novembre de 1994 (DOGC núm. 1979, de 30/11/1994).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: