Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Premis Emprenedoria UB 2011

Posted by la Biblioteca a divendres, 1 Abril 2011


Els Premis Emprenedoria UB 2011, organitzats conjuntament per la UB i el Ministerio de Educación, tenen com a missió activar l’actitud emprenedora entre els estudiants de totes les facultats i tots els àmbits del coneixement.

El seu objectiu és promoure l’esperit emprenedor dels estudiants de la Universitat de Barcelona, mitjançant la concessió d’un premi als tres millors projectes i està dirigit a estudiants de primer i/o segon cicle, i de grau, de la UB i, també, a estudiants d’altres universitats que participin dins d’un grup coordinat per un estudiant de la UB

Els participats opten a tres tres premis de 2.500€ cadascun, que es destinaran a l’anàlisi i estudi de la viabilitat d’un projecte.

Calendari: Del 12 d’abril fins el 6 de maig de 2011.

Trobareu tota la informació a la web del SAE on apareixerà de forma dinàmica i actualitzada la informació de les diferents fases dels Premis. El SAE activarà un fòrum interactiu on es podrà plantejar qüestions i on es faran públiques les novetats referides a l’última hora dels Premis i mentre duri la fase d’assessorament es mantindà oberta una línia on es podran fer consultes per telèfon o per correu electrònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: