Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Classificació CIRC

Posted by la Biblioteca a dilluns, 5 Setembre 2011


La classificació CIRC és el resultat de recerca d’un grup de treball format per diferents experts en l’àmbit de la bibliometria,  pertanyents a la Universidad de Navarra, l’Instituto de Estudios Documentales sobre Ciencia y Tecnología (IEDCYT-CSIC), la Universidad Carlos III de Madrid i la Universidad de Granada.

CIRC es proposa com a objectiu la construcció d’una classificació de revistes científiques de Ciències Socials i Humanes en funció de la seva qualitat integrant els productes d’avaluació existents ja considerats positivament per les diferents agències d’avaluació de l’Estat.

La classificació neix amb la finalitat de generar un instrument de mesura comú que pugui ser emprat pels diferents grups de recerca sobre bibliometria i avaluació de la ciència que hi ha actualment i que s’utilitzi de forma  estandarditzada per tal que permeti realitzar comparacions i compartir informació.

Actualment, la classificació CIRC ja s’està utilitzant en diferents institucions com el CCHS-CSIC, la Universidadde Navarra, Universidad de Granada o la Universitat de València per avaluar la producció científica dels seus investigadors i l’elaboració d’informes bibliomètrics.

Un producte sens dubte intessant al que farem seguiment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: