Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Social Science Research Network (SSRN)

Posted by la Biblioteca a dimecres, 5 Octubre 2011


Social Science Research Network (SSRN) és una xarxa social dedicada a la ràpida difusió a tot el món de la recerca en ciències socials. Es compon d’una sèrie de xarxes de recerca especialitzades en diverses branques, entre les quals hi ha la comptabilitat, l’economia, les ciències polítiques o els sistemes d’informació.

Cadascuna d’aquestes xarxes en SSRN fomenta la distribució anticipada dels resultats de la recerca mitjançant la publicació de resums. Els usuaris també poden subscriure’s a llistes de distribució que cobreixen una àmplia gamma de temes. Nombroses editorials col·laboren amb la plataforma, proporcionant els articles per a la seva distribució a través d’eLibrary SSRN i referències per a la publicació en revistes electròniques d’SSRN.

eLibrary SSRN consisteix en  una base de dades de resums amb més de 206 mil articles  d’investigadors de tot el món. La informació inclou el títol complet, informació de contacte amb l’autor, la seva afiliació institucional, el resum o la referència de l’article, la història de la distribució en SSRN i en revistes impreses. L’article a text complet es pot descarregar en format pdf.

eLibrary SSRN també inclou una biblioteca de llibres electrònics de més de 167.600 documents de treball en format pdf llestos per ser descarregats.

Com veieu, un interessant recurs que uns convidem a descobrir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: