Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Buddy Programme 2011-2012

Posted by la Biblioteca a divendres, 7 Octubre 2011


L’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat d’Economia i Empresa (ARE) ofereix, per aquest curs 2011-2012, el Buddy Pogramme.

El programa consisteix en la designació d’un buddy local a cada estudiant internacional que fa un intercanvi a la Facultat d’Economia i Empresa.

Amb aquest programa es pretén aconseguir més contacte entre els estudiants locals i els internacionals, i afavorir la relació entre ambdós col·lectius. Així mateix, l’estudiant local pot orientar i guiar l’estudiant internacional mentre dura la seva estada en el nostre centre.

Si es vol participar en el programa cal omplir la fitxa d’inscripció del Buddy Programme i lliurar-la a l’Oficina de Relacions Internacionals.

Des de l’Oficina s’assigna a cada estudiant internacional un buddy local. Un cop realitzats els aparellaments, es dóna via correu electrònic a cada estudiant, local i internacional, les dades de contacte del seu buddy. La relació que s’estableixi entre cada parella de buddies depèn només d’ells mateixos, però la participació en el programa requereix un cert interès de l’estudiant local per col·laborar en la integració i orientació dels estudiants estrangers que vénen d’intercanvi a la nostra facultat. Així com també una certa participació en les activitats que s’organitzen vinculades al programa i de feedback amb el buddy assignat.

Avui és l ‘últim dia per poder participar, però encara esteu a temps per afegir-vos-hi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: