Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Calendari del CRAI 2012

Posted by la Biblioteca a dilluns, 9 gener 2012


El CRAI de la UB ha elaborat i publicat un calendari de sobretaula per a l’any 2012 dedicat a la promoció del material cartogràfic dipositat a les seves Cartoteques.

Aquesta publicació dóna continuïtat a la iniciativa posada en pràctica a finals del 2010 de disposar d’un suport des d’on donar a conèixer recursos de gran interès que us ofereix el CRAI de la UB. El primer calendari, per a l’any 2011, es va centrar en les Col.leccions Digitals del CRAI.

El calendari per al 2012 s’ha realitzat des del Grup de Difusió de Serveis de la Unitat de Projectes, i ha comptat amb el suport i la col.laboració del Dr. Agustín Hernando, Catedràtic del Departament de Geografia Física i Anàlisi Geogràfica Regional de la UB. El Dr. Hernando ha estat una valuosa ajuda en la selecció de les imatges i ens ha cedit alguns dels documents inclosos en el calendari.

Podeu adquirir el calendari a la seu d’Alumni UB, Casa Garriga i Nogués Carrer Diputació, 250 · 08007 Barcelona, al preu de 5 euros per al personal UB i socis Alumni UB, i de 6 euros per a les persones externes a la UB.

Vegeu la versió digital del Calendari del CRAI clicant sobre la imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: