Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Observatori del Tercer Sector

Posted by la Biblioteca a divendres, 27 gener 2012


L’Observatori del Tercer Sector és un centre de recerca especialitzat en el tercer sector, sense ànim de lucre i independent, amb la finalitat d’aprofundir i incrementar el coneixement sobre aquest sector i treballar per a la millora en el funcionament de les organitzacions.

Per “tercer sector” entenem el conjunt d’organitzacions que tenen finalitats d’interès social i sense ànim de lucre on les seves finalitats estan vinculades a la millora de l’entorn social en diferents camps, per exemple: medi ambient, cultura, lleure, lluita contra la pobresa i l’exclusió, cooperació internacional, etc.

En aquest sentit l’OTS manté vius els valors de transformació social, independència, qualitat, aprenentatge, confiança i transparència a totes les seves actuacions.

Dintre del plantejament de les diferents línies de treball, l’OTS ha anat obrint línies de recerca que engloben els diferents projectes i investigacions, guardant una coherència en la feina global.

Al Catàleg de la UB trobareu un bon grapat d’obres relacionades amb el tercer sector i les entitats sense ànim de lucre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: