Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

La economía del escalafón

Posted by la Biblioteca a dimecres, 1 febrer 2012


Demà 2 de febrer es presenta el llibre La Economía del Escalafón del professor de la Facultat d’Economia i Empresa, Vicente Royuela.

El llibre, La economía del escalafón és un estudi que basant-se en models econòmics i anàlisis economètriques, analitza els fonaments del mercat laboral taurí a partir de la classificació anomenada «escalafó», que s’utilitza des de fa molt temps en el món de la tauromàquia per jerarquitzar la importància dels seus diferents actors.

Al llarg de cinc capítols, s’examina tant la informació que aporta aquest rànquing com la que oculta, completant-se amb classificacions alternatives que inclouen altres criteris. Aquest llibre, documentat amb profusió de dades, proposa un model d’anàlisi econòmica d’interès per a qualsevol lector.

Vicente Royuela és professor titular d’Economia Aplicada a la UB, doctor en Economia per la mateixa universitat i membre del Grup de recerca Anàlisi Quantitativa Regional (AQR-IREA). La seva recerca s’emmarca en l’àmbit de l’economia aplicada en general i de l’economia regional i urbana en particular, amb especial èmfasi en aquesta última i en els temes relacionats amb la qualitat de vida i els mercats d’habitatge.

La economía del escalafón la trobareu a les biblioteques del CRAI de la UB.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: