Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Multilingüitza’t amb RossetaStone

Posted by la Biblioteca a Dimarts, 24 Abril 2012


En el marc del Pla de llengües de la Universitat de Barcelona, el Vicerectorat d’Estudiants i de Política Lingüística, per mitjà dels Serveis Lingüístics, ofereix als alumnes* de la Universitat de Barcelona el programa Rosetta Stone, un mètode d’autoaprenentatge de llengües per Internet amb el qual es pot practicar i millorar totes les destreses lingüístiques.

Rosetta Stone permet l’aprenentatge de 23 llengües: anglès americà, anglès britànic, alemany, francès, italià, àrab, coreà, grec, filipí (tagàlog), hebreu, hindi, irlandès, japonès, llatí, neerlandès, persa, polonès, portuguès (Brasil), rus, suec, turc, vietnamita i xinès, en els nivells inicials A1 i A2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR). Pel que fa l’anglès, el francès, l’alemany i l’italià, els nivells d’aprenentatge arriben fins al B1 del MECR, un dels objectius dels programes d’acompanyament lingüístic del Pla de llengües.

Rosetta Stone és gratuït per als estudiants de la Universitat de Barcelona, però hi ha un nombre limitat de llicències. Per aquest motiu, les persones que tinguin una llicència s’han de comprometre a treballar-hi durant el curs; en cas contrari, perdran la llicència. La preinscripció romandrà oberta fins al 28 de febrer a les 24 h., i s’ha d’efectuar a través d’un formulari disponible al Campus Virtual del curs Rosetta Stone (http://campusvirtual.ub.edu/course/view.php?id=23726) .

La gestió d’aquest programa es fa des dels Centres d’Autoaprenentatge de Llengües. Si teniu qualsevol dubte o pregunta, utilitzeu el fòrum de l’assignatura del Campus Virtual. Si ho preferiu, podeu adreçar-vos al CAL, trucar al 934 035 299 o enviar un correu electrònic a cal1@ub.edu.

* tindràn preferència els estudiants de grau i llicenciatura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: