Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Presentat al CCCB el documental “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa” amb la participació del CRAI Biblioteca Pavelló de la República

Posted by la Biblioteca a dilluns, 3 febrer 2014


banner_economiacolEl passat dia 22 de gener es va estrenar al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) el documental Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa.

Es tracta d’un documental de divulgació històrica dirigit per la periodista i antropòloga mataronina Eulàlia Comas, que aprofundeix en un fet històric recent i poc conegut: les col·lectivitzacions industrials i de serveis que van tenir lloc a Catalunya entre 1936 i 1939. Una de les transformacions més radicals i innovadores del segle XX.

El llargmetratge és fruit d’un any i mig de treball i ha estat parcialment finançat mitjançant el micromecenatge. Compta amb 13 entrevistes a testimonis i experts d’aquell període com  Antoni Castells,Miquel Izard o Francesc Cabana. Durant poc més d’una hora, el documental mostra imatges, fotografies i documents de l’época procedents de més d’una desena d’arxius entre ells el del CRAI Biblioteca Pavelló de la República.

Hem col·laborat en…

View original post 78 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: