Blog de la Biblioteca d'Economia i Empresa

CRAI de la Universitat de Barcelona

Sobre el blog

Benvinguts!!!

El bloc de les biblioteques de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB és un espai de comunicació que vol difondre els recursos i serveis de què disposen.

Es tractaran, periòdicament, aspectes com ara les novetats sobre les biblioteques: els seus espais, els serveis que ofereixen i el projectes presents i futurs així com informacions d’especial interès per al nostres usuaris relacionades amb el CRAI de la Universitat.

També trobareu notícies relacionades amb els ensenyaments impartits a la Facultat. Informarem sobre temes d’economia, empresa, màrqueting, recursos humans, sociologia, estadística i altres temàtiques afins.

El bloc està orientat, principalment, a totes les persones vinculades a aquests centres de la UB: estudiants, professors, investigadors i PAS, alhora que també pot ser d’utilitat a qualsevol persona interessada en aquest àmbit temàtic. El seu objectiu fonamental és augmentar la comunicació i participació dels usuaris amb la biblioteca, tot potenciant un vessant més lúdic no exempt de qualitat en els continguts.

És per això que necessitem la vostra col·laboració i us animem a participar i comentar els posts publicats, o bé adreçar les vostres propostes per a nous continguts a la nostra adreça de correu electrònic: bloceconomiaiempresa@gmail.com.

Amb els vostres comentaris i/o suggeriments ens ajudareu a fer d’aquest bloc un instrument de comunicació útil i profitós per a tothom.

 
%d bloggers like this: